کنفرانس تغییرات CPR (احیای قلبی-ریوی) و مدیریت راه هوایی در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت برگزار شد.
کنفرانس تغییرات CPR (احیای قلبی-ریوی) و مدیریت راه هوایی در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت؛ کنفرانس تغییراتCPR و مدیریت راه هوایی به همت دکتر الیسا رمدانی متخصص بیهوشی و علی اکبر اکبرپور سوپروایزر آموزشی بیمارستان برای پرسنل بخش های درمانی برگزار شد.
متخصص بیهوشی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت در ادامه به توضیح اینتوباسیون (لوله گزاری تراشه) و روش صحیح انتوباسیون پرداخت و به روش صحیح ماسک گیری اشاره کرد.
دکتر الیسا رمدانی به اهمیت استفاده از کاپنوگرافی (وسیله ای برای پایش و اندازه گیری Co2 انتهای بازدمی) در موقع CPR اشاره کرد و افزود: بهترین وسیله برای ارزیابی جایگذاری صحیح لوله تراشه و ارزیابی کیفیت گردش خون سیستمیک می باشد.
سوپروایزر آموزشی بیمارستان همچنین به توضیح در مورد CPR و سطوح CPR پرداخت و ابراز داشت: عملیات احیای قلبی و ریوی (CPR) مهم ترین اقدام تیم درمان در حفظ حیات بیماران و مصدومانی است که دچار ایست قلبی و ریوی می شوند و این عملیات دارای یک دستورالعمل (پروتکل) جهانی است.
علی اکبر اکبر پور گفت: از سال ۱۹۶۶، هر پنج سال انجمن قلب آمریکا با استفاده از نظرات و تجربیات جمعی از متخصصین سراسر دنیا، نسبت به بازنگری این دستور العمل اقدام نموده و نقشه راه یا مسیر بالینی احیای قلبی ریوی را مشخص و منتشر می نماید و در سال میلادی 2015 نیز این دستورالعمل منتشر و در اختیار کشور های مختلف قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در دستورالعمل جدید تاکید خاصی بر دستور العمل سال ۲۰۱۰ و استفاده از گردش خون برون پیکری و اقدامات درمانی خاص در مورد سندرم حاد کرونری بعمل آمده است.
اکبرپور خاطر نشان کرد: ضمن اینکه ماساژ قلب تا محدوده ۱۲۰ بار در دقیقه مورد استفاده قرار گرفته و در استفاده از دستگاه الکتروشوک پرتابل AED تاکید شده و داروی وازوپرسین از لیست داروهای اورژانس حذف شده است.
انتهای پیام/